Презентація на тему «Кіно» (варіант 2)


Рейтинг презентації 3.2 на основі 5 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Кіно» (варіант 2) - Слайд #1

Кіно
Кінофі́льм, також Фільм, Кінострічка — термін, що охоплює окремі проекти у областікінематографії.


Слайд #2
Презентація на тему «Кіно» (варіант 2) - Слайд #2

Види кіномистецтва


Слайд #3
Презентація на тему «Кіно» (варіант 2) - Слайд #3

Ігрове(художнє)
Художній фільм — вид кіномистецтва, побудований на грі акторів. До художніх фільмів відносяться майже всі твори кінематографа за винятком частини документального кіно. Перші художні фільми почав знімати Жорж Мельєс в 1896 році. В Україні перші фільми було показано глядацькій аудиторії 1902 року.


Слайд #4
Презентація на тему «Кіно» (варіант 2) - Слайд #4

Документальне
Документальне кіно (або неігрове кіно) - вид кінематографа. Документальним називається фільм, в основу якого лягли зйомки справжніх подій і осіб


Слайд #5
Презентація на тему «Кіно» (варіант 2) - Слайд #5

Науково -популярне
Науково-популярний фільм — жанр (вид) кінодокументалістики, завданням якого є оприлюднити наукові відомості, факт і результати досліджень, описати на рівні загальних понять (тобто «популярною мовою») наукові гіпотези, ідеї, відкриття, погляди, може стосуватися як вже добре вивчених питань, так і тих, що перебувають у процесі розробки, «на вістрі» науки. Таким чином науково-популярні фільми також популяризують (пропагують) глядачам по суті і сам науковий метод для сприйняття навколишньої дійсності.


Слайд #6
Презентація на тему «Кіно» (варіант 2) - Слайд #6

Анімаційне
Анімація, анімаційне кіно (застаріле мультиплікація,, мультиплікаційне кіно) — вид кіномистецтва, твори якого створюються методом покадрової зйомки послідовних фаз руху мальованих (графічна або мальована анімація) або об'ємних (об'ємна або лялькова анімація) кіно.