Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку»


Рейтинг презентації 5 на основі 3 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #1

Дизайн інтер'єру заміського будинку


Слайд #2
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #2

Дизайн інтер'єру - захоплююче і творче заняття. Його можна доручити професіоналам, а можна зробити все самостійно. Для прикраси вітальні підійдуть різні речі: від яскравих килимів і подушок до модних ваз і постерів.
Прикрашати свій будинок завжди приємно і навіть корисно. Адже красиві речі роблять інтер'єр більш комфортним і затишним, тобто наповнюють його хорошою енергією. А якщо це речі, привезені з подорожей, то вони збережуть ваші приємні спогади.


Слайд #3
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #3

Спершу розпочнемо з прихожої. Вона має в загальному приємний вигляд, адже стеля, стіни та меблі виготовлені з дерева, що додає затишку загальній композиції. Також ми бачимо подушки, які виготовлені з качиного пуху та є комфортними при їхньому використанні. Загалом усе це приміщення у бежевому кольорі, який створює ідеальну атмосферу для відпочинку.


Слайд #4
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #4

Далі продовжуємо коридором. В інтер'єрі коридорами традиційно називали вузькі, довгі проходи, що з'єднують між собою різні за значенням і за площею житлові кімнати. Коридор в різні епохи природним чином змінювався разом з архітектурними стилями. На цьому фото ми бачимо, що усі меблі у коридорі виготовлені з дерева, а також стеля, стіни та підлога, що створює загальний затишок, а теплі відтінки кольорів заспокоюють.


Слайд #5
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #5

Особливого декорування потребує головне приміщення будинку – вітальня. Адже там ми проводимо багато часу, відпочиваємо, спілкуємося з сім'єю, приймаємо гостей. Тому зазвичай вона вимагає особливого оформлення. Вважається, що декорування - це заповнення готового інтер'єру красивими речами або мистецтвом. Але це не зовсім так. Декор може починатися вже на стадії будівництва. Наприклад, в дерев'яному будинку стіни у вигляді дерев'яного зрубу виглядають дуже декоративно і часом прикрашати їх зовсім не обов'язково. Не менш ефектно виглядають і цегляні стіни, кладка з червоної цегли часто стає декоративною домінантою інтер'єру. Оздоблення стін теж може стати декором інтер'єру.Наприклад, активні орнаментальні шпалери, як це люблять робити англійці. А для шанувальників яскравого колориту, можна запропонувати розфарбувати стіни в різні кольори і це теж буде дуже декоративно.


Слайд #6
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #6

Розглянемо детальніше нашу вітальню. Відповідно до попередніх приміщень у ній також стіни, стеля та підлога виготовлені з дерева. Однак тут особливістю декору є орнаментальний килим. Також нашу увагу привертає незвичне поєднання меблів різних стилів: від бароко (оксамитове сіре крісло) до модерну(білий диван, підвішене сіре крісло), а також наявний елемент ренесансу(дерев'яна скриня коричневого кольору, сіра люстра).
Безумовно затишку цьому приміщенню надає коричневий камін та книжні шафи білого та мляво-бірюзового кольорів.


Слайд #7
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #7

Далі розгядаємо кухню. Варіантів кухні, суміщеної з їдальнею, багато. Їх можна розглянути, маючи багато квадратних метрів, дуже багато, мало або навіть дуже мало квадратних метрів. Якщо кухня маленька, а сім'я велика, зруйнувати стіни і об'єднати в єдиний простір кухню та їдальню, визначивши при цьому окрему обідню зону - утворився опенспейс, - найрозумніший крок. Якщо кухня велика, того ж і їдальня - все одно, створити єдиний опенспейс можна. Багато повітря і світла (бо додаткове світло з'явиться, завдяки додатковим вікнам їдальні) - це завжди добре. Приймати гостей в такому інтер'єрі дуже приємно.


Слайд #8
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #8

Відповідно до інтер'єру попередніх кімнат, у кухні стеля та стіни виготовлені з дерева, однак підлога викладена плиткою. Усі меблі у цьому приміщенні також дерев'яні, окрім підвісного крісла, проте усе це виглядає дуже гармонійно. У цьому інтер'єрі переважаю білі, коричневі, бежеві та бірюзові кольори.


Слайд #9
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #9

Безумовно яскравим композиційним елементом інтер‘єру кухні є букет квітів, що знаходиться у скляному глечику.


Слайд #10
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #10

Простуємо до спальні. До її дизайну треба підходити правильно. Спальня - особливо приватна кімната в будинку і нічого в ній не повинно дратувати. Дизайн стін спальні вимагає перш за все, повного уявлення про загальну композиції інтер'єру. Тобто, який меблів і в якій кількості в ній передбачається бути, а також, якого тону й фактури вона буде. Якою буде підлога? Який стеля? Який світло ?. Все це важливо. Стіни - основний фон, на який укладаються предмети. Стіни можуть бути різні - від білого, до чорного кольору. Декор також різноманітний - від паперових шпалер до тканинних і шкіряних оббивок. Фактури також важливі. Що ви віддаєте перевагу? Гладкість шовку? Шорсткість дерева? Нейтральність штукатурки? Все залежить від вашої фантазії, ну, і, звичайно, для кого призначена спальня. Для літніх-консервативних переважніше традиційні обробки (тканини, шпалери), для молодих-красивих можна спроектувати щось авангардне, наприклад, залишити в спальні відкриту цегляну кладку.


Слайд #11
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #11

Відповідно до інтер'єру попередніх кімнат, стіни у спальні виготовлені з дерева, тому й усі меблі виготовлені із дерева, що надає затишку. У цьому приміщенні переважає бежевий колір. Шовкові подушки та вовняні ковдри надають комфорту. Зображені ліхтарі додають ноток модернізму. Усі деталі, що присутні у цьому дизайні є гармонійно поєднаними між собою, тому уся композиція виглядає цілісно.


Слайд #12
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #12

Варіанти інтер'єрів туалету можуть бути різними. У відповідності зі стилем всього будинку або квартири вибирають класику, ар деко, хай-тек, ну і так далі, за списком. Можна зосередитися на обробках. Можна - на сантехніці. Можна пограти з освітленням або деталями.
Зрозуміло, як було зазначено вище, кожна туалетна кімната оформляється відповідно основним інтер'єрах. Класика, як сучасна, так і традиційна, історична, як і раніше не виходить з моди. Якщо ви зупинилися на ній, то використовуйте для оздоблень мозаїку, натуральний мармур, граніт. Відповідно, вибирайте і сантехніку, начебто фігурної раковини або унітазу з верхнім зливним бачком. У загальну колірну гамму можна ввести і трохи золота, для акцентів. Якщо Говорити про ар деко, то це, звичайно, розкішні матеріали та великі площі. Ар деко - це ще й увага до деталей, як правило, дорогим і екзотичним. Туалет ж, оформлений в сучасному стилі - це відсутність зайвого декору, проста, часто чорно-біла палітра і сантехніка, що називається, без надмірностей. Все це в рівній мірі відноситься і до стилю хай-тек. У цьому випадку, можна вибрати самі останні, наворочені сенсорні моделі сантехнічного обладнання. Не забудьте і про світло. Звичайно, хай-тек в чистому вигляді не визнає ніяких люстр і бра. І, дійсно, трохи класичного, барочного хай-теку не зашкодить. До речі, не забудьте, що будь санвузол можна прикрасити мистецтвом. В якості мистецтва охоче виступають не тільки фотографія, акварель, графіка, але і, наприклад, дизайнерський флакон, мильниця та інші приємні туалетні дрібниці.


Слайд #13
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #13

Зображена туалетна кімната відповідає дизайну інтер'єру усьому будинку, адже стелі та стіни виготовлені з дерева, але відлога викладена плиткою. Яскравим елементом є хенд-мейд дзеркало, що вирізняється своєю неординарністю. Також незвичним є використання тазика як рукомийника, проте це надає неординарності загальній композиції приміщення, у якій переважають коричневі та бежеві кольори, та яка має цілісний вигляд.


Слайд #14
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #14

Отож, дизайн інтер'єру — це творчий метод, процес і результат художньо-технічного проектування промислових виробів, їхніх комплексів і систем, орієнтований на досягнення найповнішої відповідності створюваних об'єктів і середовища загалом потребам людини, як утилітарних так і естетичних.


Слайд #15
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру заміського будинку» - Слайд #15

Дякую за увагу!
Презентацію виконала учениця 10-А класуЧайка Тетяна