Презентація на тему «Як створити буклет»


Рейтинг презентації 5 на основі 1 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #1

Як створити буклет


Слайд #2
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #2

Історія створення буклету
Історію буклету можна відраховувати з тих часів, як людство винайшло писемність. При такій точці відліку буклет стає таким давнім, що відшукати його коріння практично неможливо.
Є й друга можлива точка відліку - поява першого друкованого верстата І. Гуттенберга. Коли слово вперше стало друкованим, зрозуміло, з'явилися друковані форми, спрямовані на інформування або пропозицію продукції. Ця точка відліку робить буклет значно молодшим.
Якщо розглядати буклет з останньої позиції, то можна вважати, що буклет в сучасному його вигляді сформувався в кінці XIX - на початку ХХ століть. Саме в цей час нові винаходи в поліграфії, поява такого поняття, як реклама, привели до бурхливого розвитку різних видів рекламної продукції, у тому разі і буклетів


Слайд #3
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #3

Сам термін - "буклет" - прийшов до нас із Франції, і означав він "складати" або "скручувати". Так що сама назва говорить нам про те, що буклет - це складений в один або в кілька разів папір. Найчастіше зустрічаються буклети, складені двократно або втричі, але можуть зустрічатися і більш складні буклети - "гармошки"


Слайд #4
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #4

Суть буклету полягає в тому, щоб при мінімальній площі вмістити максимум інформації, яку автор буклету бажає донести до своєї аудиторії.
Ще одна важлива особливість буклету, що відрізняє його від листівок - з одного боку і брошур з іншого - полягає в тому, що буклет не має зшитих сторінок, як брошура, але й не є однополосним листом, як листівка.
Інформація в буклеті може бути як просвітницького, так і рекламного характеру. Яскравість і барвистість для буклету є обов'язковою умовою, адже він повинен привернути до себе увагу і викликати зацікавленість. Професійно виконаний буклет - запорука успіху будь-якої рекламної компанії.


Слайд #5
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #5

Підготовча робота до створення буклету
Перший крок. Відповімо на питання, поставлені перед нами при виконанні першого кроку: «Про що?», «Для чого?», «Для кого?»
Другий крок - дизайн. Так як ми з вами будемо використовувати у своїй роботі шаблони, то в програмі Publisher вже передбачені варіанти оформлення буклетів. Вам залишається тільки попрацювати з кольоровою гамою.


Слайд #6
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #6

Третій крок - текст. Ще раз подивіться уважно на текст і дайте відповідь, що ми будемо мати у своєму розпорядженні на зовнішній стороні буклету і на внутрішній.
Внутрішній лист


Слайд #7
Презентація на тему «Як створити буклет» - Слайд #7