Презентація "Земфіра"

Попередній слайд
Наступний слайд


Завантажити презентацію "Земфіра"
Слайд #1
Російська виконавиця
року
Земфіра – сучасна, але не попсова!


Слайд #2
Біографія
Дитинство і юність.
Земфі́ра Талга́тівна Рамаза́нова - 26 серпня 1976, Уфа — сучасна російська співачка, музикант, композитор і автор пісень.


Слайд #3
Кар’єра
Вже в дошкільному віці Земфіра зацікавилась музикою!
Зараз гостролює в багатьох країнах.


Слайд #4
Земфіра та Рената Летвинова.
Кохання чи дружба?


Слайд #5
Дискографія.
Студійні альбоми
Земфира (1999)
Прости меня моя любовь (2000)
Четырнадцать недель тишины (2002)
Вендетта (2005)
Спасибо (2007)
Z-Sides (2010)