Презентація на тему «Дизайн інтер’єру»


Рейтинг презентації 4.25 на основі 4 голосів



Слайд #1
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #1

Дизайн інтер'єру
Учениці 10 класу
Загальноосвітньої школи №2
М.Українки
Гончаренко Маргарити


Слайд #2
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #2

Дизайн інтер'єру (інтер'єрний дизайн) - галузь дизайну, спрямована на інтер'єр приміщень з метою забезпечити зручність і естетичну взаємодію середовища з людьми. Дизайнер виконує оптимізацію праці в приміщенні, покращує навігацію у великих приміщеннях, розробляє оформлення спеціалізованих приміщень згідно із запитами клієнтів.


Слайд #3
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #3

Дизайнер управляє всім процесом оформлення інтер'єру, починаючи плануванням приміщення, освітлення, систем вентиляції, акустикою; обробкою стін; та закінчуючи розміщенням меблів і установкою навігаційних знаків.


Слайд #4
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #4

У дизайні інтер'єру, як в частині архітектури існує безліч різних стилів, які сформувалися в різні історичні епохи. Одне і те ж приміщення, наприклад, конференц-зал, може бути оформлено у різних стилях: хай-тек, романському, модернізм і так далі. Список інтер'єрних стилів ширше, ніж архітектурних.
Вітальня виконана в різних стилях


Слайд #5
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #5

Розробка дизайну інтер'єра починається зі складання дизайн-проекту - комплекту документів, що описують функціональні та дизайнерські рішення, в них містяться креслення приміщення і опису всіх деталей майбутнього інтер'єру, включаючи оздоблювальні матеріали та розташування комунікацій . У проекті присутня технічне завдання, в якому описані всі вимоги та побажання замовника. На цьому етапі дизайнер пропонує замовнику декілька варіантів планування з розподілом основних функціональних зон і розстановкою меблів,докладні тривимірні моделі розробляються лише після узгодження з замовником.


Слайд #6
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #6

Наступним етапом є реалізація запланованих робіт; на цій стадії дизайнер контролює роботу оздоблювальних і ремонтних бригад, надаючи замовнику необхідну кошторисну документацію.


Слайд #7
Презентація на тему «Дизайн інтер’єру» - Слайд #7

Дякую за увагу!