Презентація на тему «Байкери» (варіант 1)


Рейтинг презентації 4.5 на основі 2 голосів




Слайд #1
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #1

Байкери


Слайд #2
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #2

Байкери - члени мотоклубу, прихильники мотоциклу не просто як засобу пересування, а як невід'ємної частини певного стилю життя, життєвих цінностей та кодексу правил. Відтак майже кожний байкер є мотоциклістом, але не кожен власник двоколісної техніки може бути віднесений до числа байкерів.


Слайд #3
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #3

Історія виникнення байкерів
Це було в Америці десь в 50-ті роки, після Другої світової війни. Дуже багато військових льотчиків лишилося без роботи. Спочатку вони на кукурузниках розпорошували поля, а потім, в кінці 50-х почали з'являтися компанії з великим лайнерами, які їх витіснили. Тоді вони продають свої літаки і стають байкерами: купляють мотоцикли, вдягають шкіру, їздять в шлемах пілотів. Деякі байкери займалися навіть торгівлею зброї, наркотиками.


Слайд #4
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #4

Спочатку байкери іменувалися «ROVER», потім з'явилася назва «ROCKERS», а трохи згодом виникла вже звична назва «BIKERS».


Слайд #5
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #5

Перший клуб
Перший клуб, що виник в Америці наприкінці 50-х –60-х років, називався “Ангели пекла”. Там була жорстка структура, вони займалися розбійними нападами, розборками, торгівлею зброєю.
Структура клубу складна: є і президент, і офіцери, є дійсні члени клубу, є початківці, так звані «проспекти», які вступають в клуб. 


Слайд #6
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #6

Поняття «байкер»
До нещодавна поняття «байкер» поширювалося винятково на власників чоперів і неодмінно асоціювалося з винесеним далеко вперед переднім колесом мотоциклу, оздобленнями зі шкіри то довгим волоссям й бородою мотоцикліста. Однак, з кінця 90-х років на дорогах все частіше стали з'являтися мотоцикли з високошвидкісними двигунами.
Протягом тривалого часу спортбайкери не визнавалися «справжніми» байкерами як члени байкерської спільноти. Навіть такий жест, як вітальне підняття руки при зустрічі на дорозі, на них не поширювався. Причина такої конфронтації полягала у іншій посадці мотоцикліста та іншій манері керування.


Слайд #7
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #7

Деякий час байкери були розділені на кілька агресивних і ворожих угрупувань. Сьогодні діяльність байкерів носить мирний характер.


Слайд #8
Презентація на тему «Байкери» (варіант 1) - Слайд #8

Байкери влаштовують численні мотошоу, куди запрошують музикантів та каскадерів.