Твір на тему: «Мій сусід по парті»


Рейтинг твору 4.06 на основі 16 голосів


У житті майже у кожної людини є вірні друзі, з якими цікаво і весело, можна поділитися будь-якими секретами і завжди отримати від них допомогу та підтримку. У мене теж є такий друг, вірніше подруга. Вона моя однокласниця і сусідка по парті. Її звуть Олена, і їй, як і мені, 12 років.

Олена — дівчинка середнього зросту, з сірими очима і темно-русявим довгим волоссям. Вона спритна і рухома. Характер в Олени веселий і необразливий, а сама вона дуже товариська. Олена — найкраща моя подруга. Ми дружимо досить давно, з дитячого садка, і майже ніколи не сваримося. У нас з Оленою багато спільного: ми вчимося в одному класі, сидимо за однією партою, маємо спільні інтереси, навіть живемо в одному будинку.

Наприклад, ми обидві любимо танці і займаємося хореографією, часто обговорюємо танцювальні виступи. А ще і їй, і мені подобається одна й та ж музика, і в одязі смаки у нас дуже схожі. Нам завжди цікаво разом, є спільні теми для розмов.

Що в Олені подобається мені найбільше? Те, що вона дуже чуйна до людей, завжди допоможе, якщо попросиш, або якщо вона сама бачить, що тобі потрібна допомога. Наприклад, коли я чергувала в класі одна (бо мій сусід по парті захворів), Олена залишилася після уроків разом зі мною і стала мені допомагати. Разом ми впоралися з прибиранням досить швидко. Ще мені подобається в моїй подрузі розвинене почуття гумору. Вона вміє розсмішити людину, навіть коли у неї поганий настрій.

Олена — вірний друг. Вона вміє тримати слово і зберігати секрети. Ці її якості мені теж дуже подобаються. Я навіть вчуся у своєї подруги якихось речей: наприклад, не ображатися через дрібниці і чесно визнавати свою помилку, якщо вона дійсно була. А ще Олена навчила мене красиво заплітати волосся різними способами. Ми з моєю найкращою подругою часто гуляємо разом, розмовляємо про те, що нас цікавить. У школу ми теж ходимо разом.

Скоро у моєї подруги буде День народження, і зараз я придумую, який же подарунок їй подарувати. Я б дуже хотіла, щоб наша з Оленою дружба тривала багато-багато років і не скінчилася ніколи!