Твір на тему: «Жарт – це коли весело всім»


Рейтинг твору 3.96 на основі 24 голосів


Вчені стверджують, що сміх допомагає прожити довше. І, напевно, вони мають рацію! Людина, що сприймає неприємності з гумором, з легкістю витерпить одержувані стреси, швидше подолає виниклі перешкоди, не звертатиме уваги на непотрібні переживання. Сміх над собою, гумор і жарти над близькими та знайомими тільки поліпшить самопочуття.

А смішних моментів у житті кожного цілком достатньо. Завжди смійтеся. Смійтеся вдома, на роботі, у дружному колективі співробітників, чи просто дорогою додому. Але знайте міру. Не потрібно сміятися з людини, якщо немає впевненості в тому, що вона відповість гумором. Іноді це може зіпсувати на невизначений термін ваші стосунки або зіпсувати настрій об’єкту вашого розіграшу. Треба відчувати тонку грань, що відокремлює дотепні та веселі жарти від тих, які для будь-кого будуть грубими і образливими. Жарт — це беззлобно-глузливий вираз до когось чи до чогось. Гумор і жарти покликані дарувати радість, піднімати настрій, сприяти розвитку стосунків між людьми.

Більше підходить гумор серед друзів. Вони найбільш правильно зрозуміють будь-які ваші жарти, навіть якщо вони трохи грубі. Незнайомі люди невідомо як сприймуть ваше бажання посміятися, так що будьте обережні і краще починайте з кумедних історій або пристойних анекдотів.

Сміх і гумор — необхідні атрибути будь-якого суспільства. Якщо не вірите цьому твердженню, то варто лише поглянути на телевізійні передачі. Гумористичні шоу дуже популярні серед глядачів. Немає й газет або журналів без рубрики «Гумор». Інтернет кишить сайтами розважальної тематики, де завжди є порція анекдотів, можна подивитися фото-жарти, відео-жарти або викласти всю свою колекцію приколів. Гумор, завдяки своїй популярності, наблизився до торгівлі. Створюються цілі сітки відділів, які пропонують споживачам дуже багато атрибутів для жартів.

Гумор потрібен людині, він по-справжньому веселить і дарує нам задоволення. Щоб вміти жартувати, потрібно мати частку акторської майстерності. Наприклад, один і той же анекдот, розказаний різними людьми, найчастіше матиме зовсім різний ефект. Ще треба сказати про те, що жарти повинні застосовуватися в потрібний момент, бути осмисленими і, звичайно ж, породжувати адекватну реакцію у тих, над ким ви хочете пожартувати. А головне, що треба завжди пам’ятати, — це те, що гарний жарт — це коли весело усім навколо, а не тільки тобі.