Твір на тему: «Мати для нас все»


Рейтинг твору 5 на основі 1 голосів


Мама — головна людина в моєму житті. Це я можу сказати без жодних перебільшень, без жодної іронії і брехні. Я не уявляю: ким би я була, як би складалася моя доля, коли б мама не опинялася вчасно поруч, коли не встигала б давати свої поради і робити зауваження. Від неї залежить багато чого: мій настрій, віра у себе, бажання розвиватися і ставати на ноги. Вона є моєю головною опорою, моїм натхненням, моєю підтримкою. Я вдячна долі за те, що маю неньку, що маю можливість кожного дня говорити це слово, слово «мама», постійно нагадувати, як сильно і віддано я її люблю.

Кожного ранку вона турботливо будить мене, збирає до школи, готує найсмачніші сніданки. Я можу розказати їй про всі свої негаразди, проблеми чи сумніви, а вона, у свою чергу, завжди підтримає, підкаже і порадить. Ми можемо провести разом цілий день, і цей день буде наповнений сміхом, радістю та веселими, неповторними історіями. Я люблю її усмішку, моє серце радіє, коли мама посміхається, адже я її частинка, а вона — мій безмежний океан тепла і ніжності. Для кожної дитини мама — це найголовніша особа, людина, яка готова віддати своєму чаду усе своє життя, витратити на нього вільний та і робочий час, подарувати турботу і любов. Це, мабуть, ота єдина людина, яку неможливо кимось або чимось замінити, тому нещасний той, хто ніколи не відчував материнського тепла. Я хочу, щоб моя мама була найщасливішою у всьому білому світі, адже вона цього справді заслуговує. Її недоспані ночі, вечірні сльози, зірваний голос — усе це моя провина, на жаль, я до певного моменту не усвідомлювала наскільки важливою і дорогою є для мене моя улюблена матуся, але все ж в один момент все змінилося, і тепер я прагну лише покращити її життя, подарувати їй ті ж самі ніжність, любов і турботу, які всі ці роки вона дарувала мені. Люблю її до безмежжя своєї душі, до найдальшого куточка свого серця. Мама — це мій сонячний промінчик, мій провідник у щасливе і безхмарне майбутнє.

Тож любіть своїх матусь, любіть їх від щирого серця. Даруйте їм радість, даруйте їй безмежне щастя, адже вони подарували нам цей світ, вони подарували нам життя.