ГДЗ: готові домашні завдання для 10 класу з історії


ГДЗ до зошита для контролю знань з історії 10 клас О.В. Гісем, О.О. Мартинюк 2011 рік (історія України)
Історія України
О.В. Гісем, О.О. Мартинюк
2011 рік
19905   4.14
ГДЗ до тест-контролю з історії 10 клас В.В. Воропаєва, Ю.М. Воропаєв 2011 рік
В.В. Воропаєва, Ю.М. Воропаєв
2011 рік
15147   4.03
ГДЗ до зошита для контролю знань з історії 10 клас О.В. Гісем, О.О. Мартинюк 2011 рік (всесвітня історія)
Всесвітня історія
О.В. Гісем, О.О. Мартинюк
2011 рік
13569   4.13
ГДЗ до підручника з історії 10 клас П.Б. Полянський 2010 рік
Рівень стандарту, академічний рівень
П.Б. Полянський
2010 рік
3766   4
ГДЗ до підручника з історії 10 клас О.П. Реєнт, О.В. Малій 2010 рік
О.П. Реєнт, О.В. Малій
2010 рік
3762   5

Всю історію ми зібрали разом на GDZ4YOU

Історія постійно змінюється. Різні покоління людей часто довідуються щось нове та додають нові факти в історію України та всього світу. Різні політичні режими, вожді та партії часто переписують документи, підроблюють дані та змінюють імена задля своєї вигоди. Проте, безумовно, важливо знати історію свого народу та навчитися досвіду в інших. А для ще кращого засвоєння та вивчення шкільної програми й придумали готові домашні завдання з історії для 10 класу.

Новітня історія України та всього світу надзвичайно часто й близько переплітається. Радянський Союз, світові війни, поділи землі та реформи — все це торкалося як України, так всього світу. Саме тому на GDZ4YOU історію для 10 класу можна знайти разом, в одному розділі. Ми постійно працюємо над тим, аби зробити пошук ГДЗ з історії для 10 класу ще зручнішим для Вас, а виконання домашніх завдань комфортним та цікавим процесом. І дуже радіємо, коли наші користувачі здобувають високі бали на шкільних заняттях. Це наша мета і саме заради Вас ми й працюємо.

Історія тепер онлайн — у смартфоні, планшеті чи комп’ютері

Розібратися з періодами історії насправді просто. Так, саме просто! Звісно, якщо приділяти достатньо уваги вивченням предметів, які пропонує школярам десятий клас. А особливо всесвітній історії та України. ГДЗ для 10 класу з історії вже розміщені на порталі GDZ4YOU та допоможуть Вам добре проторувати шлях до подій, що чекають на Вас у випускному, одинадцятому класі. Ба більше для тих, хто складатиме ЗНО з історії України.

Підготовка до майбутніх іспитів

Цьогорічні десятикласники вже зовсім скоро стануть випускниками, де їх чекає підготовка до одного з найбільших іспитів у їхньому житті — зовнішнього незалежного оцінювати. Тому підтягувати хвости з предметів потрібно вже зараз. Для тих, хто бажає в майбутньому працювати з правом чи юрисдикцією, провідником у майбутнє стануть ГДЗ з правознавства на порталі GDZ4YOU.